Användarvillkor

Användarvillkor för Royal Purple Records

Välkommen till Royal Purple Records! Dessa användarvillkor styr din användning av vår webbplats och alla relaterade tjänster som erbjuds av oss. Genom att använda vår webbplats accepterar du att följa och vara bunden av dessa villkor. Om du inte godkänner villkoren, vänligen sluta använda webbplatsen.

1. Ålderskrav: Du måste vara minst 18 år gammal för att använda denna webbplats. Genom att använda webbplatsen bekräftar du att du är över 18 år gammal.

2. Användarinformation: Du ansvarar för att all information du tillhandahåller oss är korrekt, aktuell och fullständig. Du samtycker också till att hålla ditt lösenord och annan kontoinformation konfidentiell.

3. Intellektuell egendom: Allt innehåll på denna webbplats, inklusive text, grafik, logotyper, bilder, ljudklipp, videoklipp och data, är skyddat av upphovsrätt och andra immateriella rättigheter som ägs av Royal Purple Records eller dess licensgivare.

4. Användningsbegränsningar: Du får inte använda webbplatsen på ett sätt som är olagligt, störande eller skadligt för andra användare. Det är förbjudet att distribuera skadlig kod eller försöka få obehörig åtkomst till webbplatsens system eller data.

5. Ansvarsbegränsning: Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och aktuell information på webbplatsen, men vi kan inte garantera dess fullständighet eller tillförlitlighet. Vi ansvarar inte för eventuella förluster eller skador som uppstår till följd av din användning av webbplatsen.

6. Ändringar av villkoren: Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa användarvillkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida. Genom att fortsätta använda webbplatsen efter ändringar träder du i kraft accepterar de reviderade villkoren.

Genom att använda Royal Purple Records webbplats samtycker du till dessa användarvillkor. Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss. Tack för att du väljer Royal Purple Records!