Om Natalie Reigo

Natalie Reigo är en 17 årig artist och låtskrivare från Stockholm som skriver musik i genren pop/R&B/soul. Just nu skriver Natalie musik med låtskrivare och producenter som bland annat haft billboard ettor samt varit bakgrundsmusiker till stora artister såsom Zara Larsson.

Natalie släppte sin debutsingel för drygt ett halvår sedan där hon efter bara 2 månader fick över 100K streams. Nu har Natalie släppt en cover på Abbas ”SOS” som efter bara 3 månader fick över 550K streams och där Natalie kom upp i över 170K månadslyssnare.

Natalie har stått på samma scener som bland annat Klara Hammarström, Smash into Pieces, Theoz, Hanna Ferm och Robin Bengtsson. Som 15 åring deltog Natalie också i Idol 2022 där hon tog sig ända till slutaudition, men sen märkte av att hon var för ung. Nu satsar Natalie på att släppa låtar som visar hennes musikaliska kvaliteter och får fram hennes sida som låtskrivare och artist. Natalie drömmer om att uppträda på de största scenerna i världen och att få visa speciellt unga tjejer att de kan åstadkomma vad de än vill, bara de tror på sig själva.

Spotify Profile Preview

Spotify Profile Preview

Check out the latest tracks from the artist: