Om Paul Rey

Paul Rey, född Pauli Jokela, är en svensk artist och låtskrivare med rötter i Chile och Finland. Hans musikaliska resa började som tonåring när han lärde sig spela gitarr och piano. Rey slog igenom 2015 med låten "Good as Hell", som blev en framgång på Spotify och öppnade dörrar för honom inom musikbranschen.

Med sin unika röst och en förmåga att blanda olika genrer, skapar Paul Rey en omisskännlig soundscap för sin musik. Hans låtar utforskar kärlek, smärta och mänsklig sårbarhet på ett ärligt och gripande sätt. Med influenser från pop, soul och R&B skapar han låtar som både berör och inspirerar lyssnarna.

Paul Rey har inte bara gjort sig känd för sin musik, utan också för sin närvaro på scenen. Han har uppträtt på olika platser runt om i världen och har en förmåga att skapa en stark koppling med sin publik genom sina liveframträdanden.

Utöver sin artistkarriär har Paul Rey också deltagit i tv-program som "Melodifestivalen", där han har visat upp sin talang och fått ännu större erkännande från en bredare publik.

Med en passion för musiken och en genuin önskan att dela sitt budskap med världen, fortsätter Paul Rey att vara en betydande kraft inom den svenska och internationella musikscenen. Hans musik rör människor djupt och hans framträdanden lämnar ett bestående intryck på dem som lyssnar.

Spotify Profile Preview

Spotify Profile Preview

Check out the latest tracks from the artist: